Cases

Sundhed/Medivo

Omtale gav nye samarbejdspartnere og investorer

Medtech Innovation afholder årligt en Medico bazar, der præsenterer nye medicotekniske projekter og produkter. Virksomheden Spiromagic har været med tre gange. I 2015 kunne de fremvise et færdigt produkt; en personlig lungefunktionsmåler, der sammen med en app kan monitorere udvikling.

 

Efter Medico bazar 2015 blev Spiromagic omtalt i fagmediet MedWatch. Og det havde en betydning. Direktør Jørgen Ole Kjær udtaler: ”Omtalen gav virksomheden nye samarbejdspartnere og investorer, også ud over Danmarks grænser”. Han uddyber betydningen: ”Personer med en kronisk lungelidelse har ofte brug for at få be- eller afkræftet deres egen fornemmelse omkring deres helbredstilstand. Det kan være svært at finde ud af, om helbredsændringen skyldes deres lungesygdom eller fx en almindelig influenza, manglende søvn eller noget helt tredje. Men nu kan de få en second opinion via Spiromagic.”

 

Jørgen Ole Kjær lægger ikke skjul på, at deltagelsen i Medico bazar og den efterfølgende omtale har været med til at bane vej for den mulighed. 

 

Læs mere om Medtech Innovation

Cluster Excellence Denmark | Havnen 66, Lemvig | Admiralgade 15, 2., Kbh K.| info@clusterexcellencedenmark.dk