Cases

Service

Growbiz skød eksport af software i gang

Inden softwarevirksomheden DALUX deltog i Growbiz havde de allerede taget temperaturen på flere internationale markeder, og særlig det norske markeder havde vakt interesse. Derfor gik turen til Norge, da DALUX skulle på eksportfremstød i forbindelse med Growbiz. Det gav hul igennem til den første norske kunde. 

 

DALUX deltog i regionalfondsprojektet, Growbiz, der er gennemføres i et samarbejde mellem Innovationsnetværk Service Platform, Væksthus hovedstaden, Dansk Erhverv, IT-branchen og Medicon Valley Alliance. Et Growbiz forløb består af fem workshops i Danmark, hvor virksomhederne træner og forbereder markedsbesøg til 1-2 nærmarkeder. Norge, Sverige, Tyskland og England. Parallelt med workshops forbereder virksomhederne markedsbesøg i samarbejde med de lokale repræsentationer fra eksportrådet.  38 virksomheder har gennemført et Growbiz forløb. 25 nye virksomheder er klar til at springe ud i deres eksporteventyr med Growbiz, når tredje hold løber fra marts til oktober 2014. 

 

Omkring virksomhedens udbytte udtaler Torben Dalgaard, CEO Dalux: ”En del af Growbiz-projektet bestod i, at vi kom ud til potentielle kunder med en eksportrådgiver og pitchede vores produkt, og det var i den forbindelse, vi kom i kontakt med den første norske kunde.”

 

Læs mere om Growbiz

Læs mere om Service Platform

Cluster Excellence Denmark | Havnen 66, Lemvig | Admiralgade 15, 2., Kbh K.| info@clusterexcellencedenmark.dk