Cases

INFORMATIONS- OG KOMMUNIKATIONSTEKNOLOGI

Sound of Denmark delegation til USA

Merus Audio fik takket være Innovationsnetværket Dansk Lyd’s presseindsats et bemærkelsesværdigt stort PR udbytte af netværkets delegationstur til USA. Virksomheden fik sammen med Ortofon, som også deltog på turen, omtale i 50 forskellige medier i USA og Danmark.

“Sound of Denmark” delegationen blev sat i verden for at åbne dørene for små og store virksomheder fra Danmark til spillerne på den amerikanske scene og samtidig brande Danmark som særlig kompetent inden for lydteknologisk innovation. Delegationen, arrangeret af netværket i samarbejde med Innovation Center Denmark og Invest in Denmark i Silicon Valley, gav bl.a. interesserede danske lydvirksomheder mulighed for at give præsentationer på Stanford University og udveksle erfaringer med virksomheder som Apple, Sony, Meyer Sound, Dolby, Sennheiser og Facebook.

Den administrerende direktør for Merus Audio, som deltog i ”Sound of Denmark” delegationen, var også særligt tilfreds med de nye kontakter og den massive presseomtale, han fik på turen. Hans Hasselby-Andersen CEO Merus Audio udtaler:

“Vi havde et godt udbytte af turen. Primært i form af nogle nye kontakter der blev skabt ifm. presseomtalen og det åbne arrangement der blev holdt på Stanford University. Så alt i alt var jeg tilfreds og opnåede det jeg gerne ville med at deltage i turen.”

Læs mere om Innovationsnetværket Dansk Lyd 

Cluster Excellence Denmark | Havnen 66, Lemvig | Admiralgade 15, 2., Kbh K.| info@clusterexcellencedenmark.dk