Cases

InfinIT

SummIT: Smart Society

InfinIT afholdt it-konferencen SummIT i september 2017 under titlen Smart Society. Konferencen bliver holdt hvert andet år.

 

Godt 200 førende forskere fra ind- og udland samt virksomheder og offentlige institutioner deltog. Og en god blanding af erhvervsliv og offentlige aktører holdt oplæg på dagen. Hvert oplæg blev efterfulgt af en spørgesession, som de deltagende deltog aktivt i.

 

De deltagende gik hjem med et fagligt fokus på aktuelle tendenser, og hvad der på sigt vil blive stort inden for emnet Smart Society. Det var bl.a. fokus på kunstig intelligens, disruption, digitalt demokrati samt big data. Og særligt fokus på hvad vi kan med it, og hvad it kan føre til i fremtiden. Derudover fik de deltagende bl.a. inspiration til nye forretningsområder og samarbejdsprojekter. 95 % svarede, at de var meget tilfredse eller tilfreds med SummIT som helhed. Dagen var opdelt i syv spor, der hver repræsenterede de syv fokusgrupper, som InfinIT består af. 

 

SummIT er en oplagt mulighed for at vise hele bredden af InfinITs aktiviteter og for de deltagende til at besøge andre fokusgrupper, end de er vant til. Samtidig skabte det store arrangement bevågenhed om InfinIT. Og kommunikationsindsatsen på de sociale medier skabte flot trafik.

Cluster Excellence Denmark | Havnen 66, Lemvig | Admiralgade 15, 2., Kbh K.| info@clusterexcellencedenmark.dk