Cases

MARCOD

Wrist kalder Business Lunch for en genial ide

Business Lunches skal være med til at løse konkrete udfordringer for nordjyske maritime virksomheder
 

Branch Manager fra Wrist Ship Supply, Lars Madsen, har fået stort udbytte af at deltage i Business Lunch.
 

MARCOD har sammen med BrainsBusiness arrangeret to såkaldte Business Lunches, som skal være med til at løse konkrete udfordringer for nordjyske maritime virksomheder. Et af møderne fandt sted hos Wrist Ship Supply i Aalborg. Branch Manager Lars Madsen er glad for at være en del af Aalborg Maritime Network og han har virkelig fået en masse konkret ud af Business Lunch.
 

”Hvis vi havde ringet til en af udviklerne med et problem, var det mig og ham, der havde siddet og diskuteret det. Nu var vi otte mennesker med forskellige synspunkter, vinkler og erfaring, hvilket gjorde, at mødet blev dynamisk. Jeg synes, Business Lunch er en genial ide” siger Lars Madsen.
 

Matchmaking mellem IKT-virksomheder og maritime virksomheder

Arrangørerne bag Business Lunch er BrainsBusiness og MARCOD. De har set mulighederne i matchmaking mellem IKT-virksomhederne og de maritime virksomheder. Til Business Lunch samles en række virksomheder, i dette tilfælde 6, som hver har deres faglige vinkel på en konkret problemstilling og så går problemløsningen i gang.
 

Business Development Manager hos Trifork, Peter Sperling var også positivt overrasket over arrangementet.
”Konceptet holdt 100 pct. Lars Madsen fremlagde et par logistikproblemstillinger fra Wrists dagligdag og de blev belyst fra flere sider. Lige fra et overordnet teoretisk forskningsperspektiv til konkrete løsningsforslag, og deltagernes evne og vilje til at bygge videre på andre ideer og kompetencer var imponerende. Det var super inspirerende at høre de andre deltageres tilgange til problemstillingerne. Efterfølgende har jeg arbejdet videre med et par af mødedeltagerne om konkrete ideer.” siger Peter Sperling.

Cluster Excellence Denmark | Havnen 66, Lemvig | Dantes Plads 1, 1th., Kbh V| info@clusterexcellencedenmark.dk