Cases

INFORMATIONS- OG KOMMUNIKATIONSTEKNOLOGI

BrainsBusiness Award

Den nordjyske IKT-klynge BrainsBusiness uddeler hvert år den prestigefyldte BrainsBusiness Award til en virksomhed, person eller organisation, der på særlig vis har formået at omsætte viden til forretning i IKT-miljøet i Nordjylland. Målet er at sætte fokus på de mange IKT-kompetencer i verdensklasse, der findes i klyngen – og ikke mindst at skabe øget national og international synlighed for disse kompetencer.

 

I 2013 gik prisen til virksomheden Xtel, som udvikler indlejret og trådløs teknologi til bl.a. mobil-, energi- og velfærdsindustrien. Ud over præmien – der består af et gavekort på en innovationsrejse samt en statue af Thorval Odgaard – får vinderen også slået sit navn og sine kompetencer fast på nationalt plan: eksempelvis har Xtel siden udnævnelsen fået omtale i DR TV’s 18.30-TV-Avis og i Børsen af flere omgange.

 

Virksomheden er således gået fra en relativt ubemærket tilværelse som underleverandør til øget national synlighed og anerkendelse i medier og fagkredse – og dermed nye muligheder for at udvide kundekredsen.

 

Administrerende direktør Torben Lund Clement siger:

 

”Titlen som vinder af BrainsBusiness Award 2013 har haft stor betydning for Xtel. Vores virksomhed er i en fase, hvor vi udvider kundekredsen og bevæger os ind i nye brancher. I den sammenhæng giver titlen en første blåstempling af vores virksomhed. Det er klart blevet lettere at komme igennem til den første snak, som ellers er en af de største udfordringer som underleverandør.”

 

Læs mere om BrainsBusiness

Cluster Excellence Denmark | Havnen 66, Lemvig | Admiralgade 15, 2., Kbh K.| info@clusterexcellencedenmark.dk