internationalisering

I Cluster Excellence Denmark tilbyder vi netværk og klynger sparring omkring internationalisering: Hvorfor skal min klynge arbejde med internationalisering? Hvordan griber min klynge internationalisering bedst an? Og hvad gør vi konkret med services, partnere og finansiering?

 

Du er altid velkommen til at kontakte os for en snak om småt og stort med det internationale arbejde. Og ellers tilbyder vi følgende:

 

Strategisk sparring om internationalisering

Ni ud af ti danske netværk og klynger har internationale aktiviteter. Typisk er disse aktiviteter er udviklet med afsæt i medlemmernes behov og styret af en strategi for det internationale arbejde. Sammen med danske netværk og klyngers erfaringer med internationalisering har Cluster Excellence Denmark udviklet et værktøj til strategisk internationalisering, og vi tilbyder sparring i, hvordan du bedst udvikler og justerer det internationale arbejde strategisk.

Tag et kig i værktøjskassen

  

Kompetenceudvikling: Workshops, Cluster Labs og erfa-gruppe om internationalisering

Deling af erfaringer om internationalisering er en kerne for at kunne løfte sine kompetencer i forhold til internationalisering. Cluster Excellence Denmark tilbyder en palet af services regionalt, nationalt og internationalt for at matche forskellige behov for kompetenceudvikling indenfor internationalisering

Hold øje med eventkalenderen, hvor nyeste kompetenceudviklingsaktiviteter altid er på.

 

Klyngematchmaking – boost dit internationale samarbejde

Sammen med Nordisk Ministerråd og BSR Stars (Baltic Sea Region) arbejder Cluster Excellence Denmark for årligt at organisere et stort internationalt mødested for klynger. Hvert år deltager omkring 150 klynger fra 30 lande, som starter nye samarbejder op og får nye kompetencer omkring internationalisering.

 

 

Funding af internationalisering

De internationale aktiviteter koster penge. Ofte kan netværk og klynge finde egne midler, men der er rigtig mange muligheder for at søge midler til egne klyngeaktiviteter, eller til ens deltagerkreds i klyngen. Cluster Excellence Denmark overvåger løbende udbud og sender de mest relevante videre til de netværk og klynger, der kan være relevante og interesserede.  

A little book about EU funding for clusters

 

 

Kaspar Nielsen 
Project Manager

Tlf. 5094 9333 
E-mail: kan@clusterexcellencedenmark.dk

Cluster Excellence Denmark | Havnen 66, Lemvig | Dantes Plads 1, 1th., Kbh V| info@clusterexcellencedenmark.dk