11-09-20

Klyngenyt september 2020

 

Har du relevant nyt fra din klynge, som du vil have med i klyngenyt? Så kontakt Udviklingschef Kaspar Nielsen i Cluster Excellence Denmark på kan@clusterexcellencedenmark.dk

 

Fusioneret maritim klynge har bestyrelsen på plads

Maritime & Logistics Innovation Denmark – i daglig tale MARLOG - er den nye fusionerede klyngeorganisation inden for de maritime erhverv og logistik. MARLOG, der nu har bestyrelsen på plads, skal arbejde med at styrke innovation med fokus på grøn omstilling, digitalisering og kompetencer.

Læs mere her:

https://marlog.dk/presse/saa-er-den-fremtidige-bestyrelse-i-marlog-paa-plads-6752/

 

Ny samlet superklynge for life science og velfærdsteknologi

Tidligere i år blev der sendt to ansøgninger til Uddannelses- og Forskningsministeriet og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse vedr. styrkepositionen life science og velfærdsteknologi. Nu er det lykkedes at samle partnerne, så alle aktører er med i partnerskabet bag én stor national klyngeansøgning. 

Læs mere her:

https://www.lif.dk/Nyheder/Sider/Pressemeddelelse-Ny-samlet-superklynge-for-life-science-og-velf%C3%A6rdsteknologi.aspx

 

Ny visuel identitet for Energy Cluster Denmark

Den nye nationale klynge for energi, Energy Cluster Denmark, har lanceret ny hjemmeside og nyt logo. Logoet fremhæver ’energy’ for at sætte energien i fokus og illustrerer samtidig klyngelandskabet.

Læs mere her:

https://www.linkedin.com/posts/energyclusterdenmark_ny-identitet-til-energiens-samlede-innovationsfront-activity-6706562890301743104-8fX4

 

 

Cluster Excellence Denmark | Havnen 66, Lemvig | Dantes Plads 1, 1th., Kbh V| info@clusterexcellencedenmark.dk