30-11-20

Klyngenyt november 2020

Har du relevant nyt fra din klynge, som du vil have med i klyngenyt? Så kontakt Udviklingschef Kaspar Nielsen i Cluster Excellence Denmark på kan@clusterexcellencedenmark.dk

 

Ny direktør for den nye byggeri- og anlægsklynge

Når Erhvervsklyngen for Byggeri og Anlæg slår dørene op efter nytår, bliver det med Christina Melvang i direktørstolen. Christina Melvang kommer fra en stilling som Forretningschef for den regionale klynge BYG FYN.

Læs mere: https://www.innobyg.dk/nyheder/seneste-nyheder/christina-melvang-bliver-direktoer-i-den-nye-erhvervsklynge/

 

Klyngen for Byggeri & Anlæg samler sin bestyrelse

Danmarks nye erhvervsklynge for byggeri og anlæg har nu udpeget sin bestyrelse. Formanden for erhvervsklyngen bliver Martin Manthorpe, direktør for strategi, forretningsudvikling og public affairs i NCC Building Danmark.

Læs mere: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/holdet-er-sat-tunge-profiler-udpeget-som-bestyrelse-for-danmarks-nye-erhvervsklynge-for-byggeri-og-anlaeg?publisherId=12604233&releaseId=13604124

 

National klyngeorganisation for life science og velfærdsteknologi går i luften

Danmarks nye nationale erhvervsklynge for life science og velfærdsteknologi er nu officielt stiftet som forening under navnet Danish Life Science Cluster (DLSC). Bestyrelsen har konstitueret sig med et formandskab på tværs af erhvervslivet, vidensinstitutionerne og sundhedsvæsnet repræsenteret af de danske regioner.

Læs mere: https://biopeople.eu/fileadmin/user_upload/Editor/NY_KLYNGE_GAAR_I_LUFTEN_final.pdf

 

MARLOG søger innovationschef

Danmarks nye klynge for maritime erhverv og logistik søger en innovationschef. Innovationschefen kommer til at spille en central rolle i at føre de maritime erhverv og logistik ind i en grøn og digital fremtid. 

Læs mere: https://www.jobindex.dk/jobannonce/375823/innovationschef-kan-du-goere-det-blaa-groent

 

Danish Sound Cluster søger direktør

Den vigtigste opgave for direktøren bliver at samle og stå i spidsen for den nyudpegede nationale klynge på lydområdet samt udvikle og gennemføre aktiviteter, der skal styrke innovationskraften i danske lydvirksomheder.

Læs mere: https://danishsound.org/2020/10/30/3491/

 

Jobopslag: Kommunikationschef til Energy Cluster Denmark

Hos Energy Cluster Denmark har vi brug for en kommunikationschef, der både brænder for kommunikation og markedsføring samt at være en producerende chef på vegne af en af Danmarks absolutte førende industrier.

Læs mere: https://www.linkedin.com/jobs/view/2215789804/

 

Innovation Boards i CLEAN

CLEAN har udvalgt seks faglige fokusområder, og seks Innovation Boards vil fremover være med til at definere og prioritere udfordringer og tematikker, som klyngen skal arbejde med. Flere af dem har mødtes i løbet af oktober/november:

Læs mere: 

https://www.cleancluster.dk/news/innovation-board-klimatilpasning/?lang=da

https://www.cleancluster.dk/news/luft-innovationspotentialer-og-mulige-indsatsomraader/?lang=da

https://www.cleancluster.dk/event/innovation-board-materialer/?lang=da

Cluster Excellence Denmark | Havnen 66, Lemvig | Dantes Plads 1, 1th., Kbh V| info@clusterexcellencedenmark.dk