14-12-20

Klyngenyt december 2020

Har du relevant nyt fra din klynge, som du vil have med i klyngenyt? Så kontakt Udviklingschef Kaspar Nielsen i Cluster Excellence Denmark på kan@clusterexcellencedenmark.dk

 

 

Søges: Direktør til Danish Life Science Cluster

Danish Life Science Cluster er udpeget til at være den samlende klynge for life science og velfærdsteknologi i hele Danmark. Der søges nu en direktør til klyngen.

Læs mere: https://www.welfaretech.dk/nyheder/2020/december/soeges-direktoer-til-danish-life-science-cluster

 

Strategisk klyngesamarbejde om udvikling af klimaneutrale brændstoffer

Skibsfarten bør blive klimaneutral, og vi skal bruge mere vedvarende energi i mange flere sektorer end hidtil for at nå vores klimamål. Derfor indgår MARLOG, klyngeorganisationen for det maritime erhverv og logistik, og Energy Cluster Denmark, klyngeorganisation for den samlede energisektor, nu et nyt strategisk partnerskab om fremtidens grønne transport.

Læs mere: https://www.marlog.dk/presseognyheder/sammen-om-innovation-to-staerke-klynger-samarbejder-strategisk-om-udviklingen-af-klimaneutrale-braendstoffer

 

Klynge for digitale teknologier søger CEO

DigitalLead søger nu en CEO til at stå i spidsen for arbejdet med opbygning og udvikling af den nationale klynge for digitale teknologier.

Læs mere: https://www.jobindex.dk/jobannonce/377588/ceo

 

Økonomisk bidrag til Danmarks nye erhvervsklynge for byggeri og anlæg

Mindre end to måneder efter udpegningen af en ny national erhvervsklynge for byggeri og anlæg har den første økonomiske bidragyder allerede meldt sig på banen. Støtten på 5 millioner kroner stammer fra Realdania og bidrager til at styrke det bredeste samarbejde i bygge- og anlægsbranchen til dato.

Læs mere: https://realdania.dk/nyheder/2020/11/stoette-til-erhvervsklynge-for-byggeri-og-anlaeg

Cluster Excellence Denmark | Havnen 66, Lemvig | Dantes Plads 1, 1th., Kbh V| info@clusterexcellencedenmark.dk