28-06-21

40 mio. kr. til fem kommende digitale innovation-hubs

Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse har afsat 40 mio. kr. til fem såkaldte European Digital Innovation Hubs, der fra 2022 skal hjælpe med at styrke optaget af nye digitale teknologier i landets virksomheder.

 

De fem danske European Digital Innovation Hubs blev indstillet af erhvervsministeren til EU-Kommissionen i januar. Som led i implementeringen af EU’s Digital Europe-program får de til efteråret mulighed for søge 110 mio. kr. fra EU til at hjælpe SMV’er med at anvende nye teknologier i deres forretning. 

 

Bevillingen fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse skal gå til at sikre, at alle fem hubs kan opnå tilstrækkelig finansiering og på den måde skabe en landsdækkende indsats.

 

De fem hubs vil komme til at afspejle teknologier, der har et særligt potentiale for lokalområderne. Det er de tværkommunale erhvervshuse, der har samlet partnerskaber om de kommende hubs sammen med landets klynger, GTS’er og videninstitutioner.

 

Læs mere: https://erhvervsfremmebestyrelsen.dk/bestyrelsen-afsaetter-40-mio-kr-til-fem-kommende-digitale-innovations-hubs

Cluster Excellence Denmark | Havnen 66, Lemvig | Dantes Plads 1, 1th., Kbh V| info@clusterexcellencedenmark.dk