06-07-21

Klyngenyt juli 2021

Har du relevant nyt om din klynge, som du vil have med i klyngenyt? Så kontakt Udviklingschef Kaspar Nielsen i Cluster Excellence Denmark på kan@clusterexcellencedenmark.dk

 

Danmarks energiklynge og Erhvervshus Nordjylland styrker samarbejdet

Der skal være nemmere adgang til innovationspartnerskaber og samarbejder med videninstitutioner for nordjyske energivirksomheder. Det er ambitionen bag ny fælles indsats mellem Energy Cluster Denmark og Erhvervshus Nordjylland.

Læs mere: https://www.energycluster.dk/danmarks-energiklynge-og-erhvervshus-nordjylland-styrker-samarbejdet/

 

Danish Life Science Cluster søger projektleder til ny hub i Region Sjælland

Den nye projektleder skal understøtte både eksisterende initiativer og medvirke til at starte nye innovationsaktiviteter op med base fra Athena-Huset på Nykøbing F. Sygehus.

Læs mere: https://www.danishlifesciencecluster.dk/nyheder/erfaren-projektleder-soeges-til-et-spaendende-job-i-vores-hub-i-region-sjaelland/

 

Gate 21s direktør takker af

Poul Erik Lauridsen har efter ti år valgt at takke af som direktør i Gate 21 den 1. oktober. Direktørens farvel betyder, at Gate 21 nu søger en ny direktør. 

Læs mere: https://www.gate21.dk/nyhed/gate-21s-direktoer-rejser-videre-1-oktober-2021/

 

Lifestyle & Design Cluster får nyt grønt iværksættermiljø

Lifestyle & Design Cluster får nyt brohoved i et kreativt iværksættermiljø i Sydhavnen i Aarhus med planlagt indflytning juni 2025. Bygningen bliver via en gangbro forbundet med Via University College og får plads til omkring 50 iværksættere.

Læs mere: https://ldcluster.com/portfolio-item/lifestyle-design-cluster-faar-nyt-groent-ivaerksaettermiljoe/

Cluster Excellence Denmark | Havnen 66, Lemvig | Dantes Plads 1, 1th., Kbh V| info@clusterexcellencedenmark.dk