21-09-16

Guld til Gate 21

Gate 21 har netop modtaget sin guldcertificering fra The European Secretariat for Cluster Analysis (ESCA).

 

Gate 21 er blevet en stor organisation med mange partnere, medlemmer og en voksende portefølje af udviklings- og demonstrationsprojekter og Living Labs. Derfor har organisationen gennem det seneste år også kigget indad for at styrke sine procedurer, systemer og gennemsigtighed. Det har lønnet sig, og Gate 21 er nu blevet en guldcertificeret klyngeorganisation.

 

”Gate 21 er på få år blevet en central partner- og klyngeorganisation for grøn omstilling og vækst i Greater Copenhagen. Det forpligter. Derfor besluttede vi at gå efter en guldcertificering. Evalueringen konkluderede, at Gate 21 er af de førende klynger i Europa inden for efterspørgselsdrevet innovation. Vi er med andre ord blandt meget dygtige til at skabe nye løsninger med afsæt i kommuners og regioners efterspørgsel. Det er vi stolte af,” siger Poul Erik Lauridsen, direktør i Gate 21.

 

Guldcertifikatet er en del af et nationalt fokus på klynger, som ’driver’ for vækst. Styrelsen for Forskning og Innovation har offentliggjort en klyngestrategi 2.0 for 2016-2018, der skal styrke Danmarks klynge- og netværksindsats. I strategien er et pejlemærkerne, at Danmark skal have opnået mindst ti guld- og ti sølvcertificeret klyngeorganisationer inden 2018.

 

Certifikatet uddeles af ESCA (The European Secretariat for Cluster Analysis), og har det officielle navn “Cluster Organisation Management Excellence Label (Quality Label) GOLD”. Læs mere om ESCA og processen bag guldcertificeringen. 

 

Læs hele pressemeddelelsen fra Gate 21

Cluster Excellence Denmark | Havnen 66, Lemvig | Admiralgade 15, 2., Kbh K.| info@clusterexcellencedenmark.dk