30-10-16

Workshop om patenter...

På workshoppen d. 8. november bliver ledere og medarbejdere i de danske klynger og netværk klædt på til at hjælpe sine medlemsvirksomheder med reglerne og mulighederne omkring patenter, varemærker og rettigheder.

 

Og der er god grund til at være opmærksom lige netop de emner. For det kan blive dyrt og i nogle tilfælde ødelæggende for danske virksomheder, hvis de ikke har styr på reglerne omkring patenter, varemærker og rettigheder.

 

Der findes mange cases og skrækhistorier om de fatale konsekvenser, det kan have, hvis virksomheder ikke har styr på mulighederne omkring patenter, varemærker og rettigheder. Her er ét af de mange eksempler, Patent- og Varemærkestyrelsen kan berette om:

 

CASE: Dyrt at vælge et forkert navn

Hvor dyrt kan det være, hvis man kommer til at bruge et navn, man ikke har ret til? Det kan selvfølgelig variere, men for en ganske almindelig natklub blev det en meget dyr affære.

De måtte betale over 400.000 kroner i erstatning og sagsomkostninger, fordi de brugte et navn, der kunne forveksles med et registreret varemærke hos en anden bar og restaurant. De måtte desuden finde på et nyt navn, både til deres hjemmeside og natklub, og bruge energi på at brande sig selv på ny.

 

Praktisk information

Workshoppen afholdes tirsdag d. 8. november 2016 kl. 09.30 - 15.30 i Pakhuset, Sdr. Havnegade 7, 6000 Kolding

 

Deltagelse er gratis. Ved udeblivelse eller afbud senere end 24 timer før faktureres et no-show-fee på 495,- dkr.

 

Tilmeld dig senest d. 1. november 2016 ved at sende en mail til Britt Sandvad på bs@clusterexcellencedenmark.dk eller ring på tlf. 2856 5607.

 

 

Hent invitation og program for workshoppen d. 8. november 2016

Cluster Excellence Denmark | Havnen 66, Lemvig | Admiralgade 15, 2., Kbh K.| info@clusterexcellencedenmark.dk