Metoder

Inden for hver deres faglige felt fungerer de danske netværk og klynger som brobyggere og samlingspunkter, der giver virksomheder adgang til viden og samarbejde med andre virksomheder, videninstitutioner og offentlige organisationer. Til det bruges forskellige metoder. Her har vi samlet forskellige metoder til inspiration.  

 

 

Innovationsmetoder

Find inspiration til udvikling af et innovationsprojekt med håndbogen "30 innovationsmetoder". Håndbogen er en samling beskrivelser af innovationsmetoder henvendt til både virksomheder og offentlige institutioner, som ønsker at skabe resultater gennem innovation med fokus på brugernes behov.

Læs håndbogen "30 innovationsmetoder" 

 

Matchmaking

Det ligger i de danske klynger og innovationsnetværks DNA at være matchmakere. Metoder, værktøjer og erfaringer fra de danske klynge- og netværksekretariaterne er samlet i en håndbog for matchmakere. 

Læs ”Håndbog for matchmakere. Metoder og værktøjer til succesfuld brobygning i klynger og netværk.”  

 

 

Har dit netværk eller klynge afprøvet innovations-, matchmaking- eller andre metoder, I gerne vil dele med andre, så send dem endelig til sekretariatet på info@clusterexcellencedenmark.dk. Så sørger vi for, at de kommer med i værktøjskassen, så andre netværk og klynger kan få glæde af dem. 

Cluster Excellence Denmark | Havnen 66, Lemvig | Admiralgade 15, 2., Kbh K.| info@clusterexcellencedenmark.dk