21-01-17

Inspiration fra Sydtyskland

Det danske Innovationscenter i München har udarbejdet en analyse med fokus på de sydtyske innovationsmiljøer og danske muligheder på det tyske marked.

 

Sydtyskland er på mange måder en innovativ region, men de færreste er klar over, hvor innovativ delstaten Bayern faktisk er. Et eksempel herpå er den kreative sektor, der sidste år voksede med 25 % i Bayern. Til sammenligning voksede den kreative sektor i Hamborg-området med 5 %.


For at synliggøre de mange muligheder den bayerske innovation giver danske aktører, har det danske innovationscenter i München det seneste halve år arbejdet på en analyse af de innovative økosystemer i Bayern. Analysen kortlægger og illustrerer, hvordan Sydtyskland er lykkedes med at etablere et attraktivt innovationsmiljø, blandt andet via stærke offentlige platforme til at facilitere og fremme miljøerne. Dertil identificeres mulige partnere for danske virksomheder, der er interesseret i de innovative tyske miljøer f.eks. inden for sundhedsinnovation.

 

Har du fået lyst til mere viden om vækstmarkedet i Sydtyskland? Ser du den sydtyske region som et nærliggende marked at orientere dig mod, og er du interesseret i at møde innovationspartnere? Innovation Centre Denmark kan hjælpe med at etablere den første kontakt og konkretisere dine ideer til opfølgende besøg, studieture, partner-match, netværk, etc.

 

Læs hele nyheden og hent inspiration fra Sydtyskland 

Cluster Excellence Denmark | Havnen 66, Lemvig | Admiralgade 15, 2., Kbh K.| info@clusterexcellencedenmark.dk