27-01-17

Medico Bazar 2017

Innovationsnetværket MedTech Innovation står bag den årlige Medico Bazar, der afholdes for syvende gang. I år afholdes bazaren d. 8. marts på DTU i Lyngby.

 

Målet med Medico Bazar er at samle branchens aktører og skabe dialog og videndeling ved at koble forskere, klinikere, entreprenører, selskaber, investorer og andre aktører inden for feltet sammen. Udstillerne kan få synliggjort innovative aktiviteter med præsentation af bl.a. prototyper og få skabt interesse for deres ideer. Besøgende kan få indsigt i den nyeste forskning og udvikling og finde nye kontakter, samarbejdspartnere eller investeringsmuligheder.

 

Matchmaking

Igen i år har MedTech Innovation i samarbejde med Væksthus Hovedstadsregionen og Enterprise European Network arrangeret en større matchmakingeven. Du kan møde flere end 400 besøgende, og mere end 80 virksomheder og forskere som udstiller.

Registrér dig til machmakingen her

 

Få en stand på Medicon Bazar
På Medicon Bazar har medicoiværksættere mulighed for at udstille projekter og netværke med potentielle samarbejdspartnere og investorer. Det er en oplagt mulighed for at få synliggjort sine aktiviteter og projekter inden for medicoområdet. Tilmeld dig senest den 10. februar 2017, hvis du vil være sikker på at få en stand.

Book en stand her

 

Hent flyer for udstillere

 

Hent flyer for besøgende 

 

 

For flere oplysninger, kontakt:

Netværksleder Annette Rye Larsen

Tlf. 5125 1016

E-mail medtechinnovation@dtu.dk 

 

Cluster Excellence Denmark | Havnen 66, Lemvig | Admiralgade 15, 2., Kbh K.| info@clusterexcellencedenmark.dk