26-04-17

Kvalificeret arbejdskraft i Region Sjælland

Biopeople er aktiv i Region Sjællands projekt ”Kvalificeret arbejdskraft til produktionsvirksomheder”. Projektet har til formål at etablere en samlet model for levering af kvalificeret arbejdskraft til regionens virksomheder gennem en indsats fra både uddannelses­institutioner og virksomheders side. 

 

”Der er masser af muligheder for at finde et job i Region Sjælland”, lyder det fra en af de studerende, der som led i projektet har været i praktik hos Royal Unibrew. I en film, der nu målrettet bliver delt med Region Sjællands mange uddannelsesparate unge via en kampagne på Facebook, fortæller han om praktikforløbet. Se filmen her 

 

”Vi vil skabe vækst og velstand i Region Sjælland, og vi gør rigtig meget for det er attraktivt at bo og arbejde her. Vi har gode uddannelsesmuligheder, der er gode muligheder for jobs og en god infrastruktur, så man kan bo i regionen og pendle til job. Projekt ’Kvalificeret arbejdskraft til produktionsvirksomheder’ skaber et dynamisk samarbejde mellem uddannelsesinstitutioner og virksomheder ” siger Tue David Bak, direktør, Region Sjælland.

 

Læs mere om projektet ”Kvalificeret arbejdskraft til produktionsvirksomheder” i en pressemeddelelse fra Biopeople.

Cluster Excellence Denmark | Havnen 66, Lemvig | Admiralgade 15, 2., Kbh K.| info@clusterexcellencedenmark.dk