20-06-17

Veloverstået Folkemøde 2017

De danske innovationsnetværk deltog sammen på Folkemødet 2017. I teltet "Grib mulighederne" havde Innovationsnetværk Danmark en række arrangementer, der gav anledning til netværk og debat.

 

Torsdagens program bød på et indblik i mulighederne omkring droner, debat om der skal modstand til for at blive modstandsdygtig og om curlingvirksomheder, fremtidens forretningsmuligheder og en virtuel oplevelse.

Se klip fra torsdagen her

 

Dansk landbrug står overfor store muligheder. Den globale middelklasse vokser fra 2 til 5 mia mennesker allerede i 2030. Det vil øge efterspørgslen efter fødevarer af høj kvalitet og høj fødevaresikkerhed som de danske. Det er en mulighed som vi er klar til at gribe." Citat Martin Merrild. Men hvordan gør vi så det i Danmark? Fredag blev der sat fokus på innovation og digitalisering i forhold til fremtidens landbrug

Se klip fra fredagen her

 

Lørdag var der endnu engang travlt hos Innovationsnetværk Danmark på folkemødet. Dagen stod på fire arrangementer. Ét om hvordan data og god service skaber liv i bymidten. Ét om fremtidens ældremad under overskriften Biller med bløde løg. Et tredje arrangement sætte spot på gamification, mens det sidste arrangement handlede om virtual reality og musik som mere end kilder til god underholdning. 

Se klip fra lørdagen her

 

Lone Reppien Thomsen fra Transportens Innovationsnetværk har haft tovholderollen på vegne af alle innovationsnetværkene og er glad for, at netværkene sammen har vist, hvad det er innovationsnetværk kan. 

Hør Lone runde af og sige tak for Folkemødet 2017

Cluster Excellence Denmark | Havnen 66, Lemvig | Admiralgade 15, 2., Kbh K.| info@clusterexcellencedenmark.dk