13-06-18

Flere SMV’er skal være grønne, cirkulære og mere konkurrencedygtige

Et nyt initiativ skal bane vejen for, at flere små og mellemstore virksomheder bliver en del af den cirkulære økonomi til gavn for miljøet, klimaet og virksomhedernes konkurrenceevne.

 

Initiativet er en del af regeringens kommende Strategi for cirkulær økonomi, der blandt andet følger op på anbefalingerne fra regeringens Advisory Board for cirkulær økonomi. Der er afsat 19,3 mio. kr. til en landsdækkende indsats, hvor SMV’er får adgang til rådgivning og tilskud til at fremme deres cirkulære forretningsudvikling.

 

Innovationsnetværket Lifestyle & Design Cluster vil varetage den samlede indsats, herunder administration af tilskudsordningen mv.  Puljen er i første omgang på knap 20 mio. kr. over tre år, og giver virksomheder muligheden for at søge økonomisk tilskud til eksempelvis produktionsapparater, der fremmer en cirkulær omstilling.

 

Læs pressemeddelelsen fra Erhvervsministeriet.

 

Læs nyhed fra Lifestyle & Design Cluster: Lifestyle & Design Cluster vinder nationalt udbud på 19,3 millioner kroner: Skal ruste danske SMV’er til fremtidens konkurrencevilkår og klimaforandringer

Cluster Excellence Denmark | Havnen 66, Lemvig | Dantes Plads 1, 1th., Kbh V| info@clusterexcellencedenmark.dk