04-09-18

Viden & Vækst til danske virksomheder

Danske klynger og innovationsnetværk gør en forskel. Det er endnu en gang blevet understreget i det årlige performanceregnskab, som måler og præsenterer effekten af klyngernes arbejde for de danske virksomheder.

 

I 2017 deltog 16.545 virksomheder i de 41 væsentligste danske klyngers aktiviteter. Aktiviteter, som spænder vidt fra samarbejdsprojekter over matchmaking til internationalisering. Det har ført til, at 4.625 virksomheder har fået nye ideer, der kan føre til innovation; 5.804 har fået tilført nye kompetencer og værktøjer, der forbedrer innovationsevnen, og 2.395 har udviklet nye produkter, ydelser eller processer. 

 

Disse og mange andre konklusioner præsenteres i performanceregnskab 2018, udgivet af Cluster Excellence Denmark.

 

Performanceregnskabet giver et overblik over det danske klyngelandskab samt et indblik de resultater, som de danske klynger og innovationsnetværk er med til at skabe. Derudover præsenterer Performanceregnskabet et udvalg af cases, hvor danske virksomheder sætter ord på deres udbytte af at samarbejde med de danske klynger og innovationsnetværk.

 

Læs "Viden & Vækst til danske virksomheder. Performanceregnskab 2018 for det samlede landskab af væsentlige klynger og innovationsnetværk i Danmark"

 


 

 

 

 

Cluster Excellence Denmark | Havnen 66, Lemvig | Dantes Plads 1, 1th., Kbh V| info@clusterexcellencedenmark.dk