05-10-18

EU Cluster Weeks lanceres snart!

 

 

I november lancerer Europakommissionen kampagnen EU Cluster Weeks, der skal øge opmærksomheden og engagementet omkring klynger på tværs af EUs medlemsstater.

 

Inspirationen har EU blandt andet fundet i danske FutureWeek, der løber af stablen i uge 48. FutureWeek Denmark organiseres af de danske klynger og innovationsnetværk med en lang række events over hele landet. I videoen her kan du se EUs klyngechef, Dr. Ulla Engelmann, præsentere Danmarks klynger for nyheden om, at FutureWeek Denmark bliver anker-event for EU Cluster Weeks. 

 

EU Cluster Weeks støtter regionale og nationale events på tværs af EU ved at markedsføre dem under European Cluster Collaboration Platform og gennem kommissionens og platformens sociale medier samt med marketingmateriale. At FutureWeek Denmark er anker-event for EU Cluster Weeks betyder, at events i FutureWeek Denmark også bliver en del af EU Cluster Weeks og bliver markedsført gennem kampagnens kanaler. Dermed kan events i FutureWeek se frem til en hel del ekstra eksponering.

 

Kick-off af EU Cluster Weeks sker med FutureWeek Denmark i uge 48 samt en fælles klyngekonference i Rumænien & Ungarn den 22.-22. november 2018.

 

Læs mere om EU Cluster Weeks

 

Yderligere information vil snart være at finde på European Cluster Collaboration Platform: https://www.clustercollaboration.eu/

 

Cluster Excellence Denmark | Havnen 66, Lemvig | Dantes Plads 1, 1th., Kbh V| info@clusterexcellencedenmark.dk