22-10-18

Merete D. Nielsen ny TCI Network President

Merete D. Nielsen, direktør i Cluster Excellence Denmark, er netop tiltrådt den prestigefyldte post som præsident for det globale klyngenetværk TCI Network.

 

Valget af den nye præsident fandt sted på TCIs generalforsamling den 16. oktober 2018 i Toronto, under TCIs årskonference. TCI Network er en medlemsfinansieret organisation med medlemmer i 110 lande og arbejder med klyngeudvikling over hele verden. Og netop det globale aspekt er vigtigt for den nye præsident:

 

- De danske klynger og netværk er mere globale end nogensinde før. Performanceregnskabet for 2018 viser, at de 41 førende danske klynger og innovationsnetværk har næsten 1.000 samarbejdsprojekter i 77 lande, fortæller den nyvalgte præsident Merete D. Nielsen og fortsætter:

 

- Derfor er der rigtig god synergi mellem præsidentposten i TCI Network og det arbejde, vi løbende gør med at støtte danske klynger med deres internationalisering. TCI Network har stærke aktiviteter i Australien, Asien, Nord- og Sydamerika samt Europa og kan derfor være med til at understøtte de danske klynger på netop disse markeder.

 

Merete D. Nielsen har været medlem af bestyrelsen i TCI Network siden 2016. Hun har overtaget præsidentposten fra Dr. Christian Ketels og er i første omgang valgt for to år.

 

Merete D. Nielsen fortsætter sideløbende med TCI-præsidentposten som direktør i Cluster Excellence Denmark.

 

For yderligere information kontakt:

Merete D. Nielsen, President TCI Network & Direktør i Cluster Excellence Denmark
mdn@clusterexcellencedenmark.dk
+45 30 95 67 67

 

Læs mere om sammensætningen af den nye bestyrelse på TCIs hjemmeside

Cluster Excellence Denmark | Havnen 66, Lemvig | Dantes Plads 1, 1th., Kbh V| info@clusterexcellencedenmark.dk