14-03-19

Klynger bygger nye globale alliancer

Industriens Fond efterspurgte i 2018 forslag til projekter, der kan styrke dansk erhvervslivs globale relationer. Det er der kommet 11 nye partnerskaber ud af. Og de danske klynger er godt repræsenteret i mange af dem.

 

Blandt de nye projekter har mindst fire af dem en klynge med som nøglepartner:

 

BIOGAS GO GLOBAL: Projektet vil accelerere eksporten af grøn teknologi ved at reducere barrierer for udbredelsen af biogasløsninger. Projektet udføres af bla. Agro Business Park – Innovationsnetværket for Biomasse. Læs om projektet.

 

GLOBALE FINTECH ALLIANCER FOR VÆKST: Projektet er et nyskabende initiativ i fintech-sektoren, der gennem en unik global økosystems-platform med globale brobygningsaktiviteter skal styrke dansk erhvervsliv gennem tilførsel af ny viden og teknologi samt nye samarbejds- og eksportmuligheder. Det er klyngen Copenhagen Fintech, der sammen med en række partnere driver projektet. Læs mere om projektet.

 

MEDTECH BRIDGE: Medtech Bridge vil skabe særlige hubs i USA for at styrke danske medtech-virksomheders adgang til attraktive medtech-markeder. Medtech Innovation er partner. Læs mere om projektet.

 

ONBOARD DANISH DESIGN: Projektet vil styrke danske design- og interiørvirksomheders relationer til krydstogtindustrien. Det skal føre til nye internationale kunderelationer og øget eksport. Lifestyle & Design Cluster er projektpartner. Læs mere om projektet.

 

Industriens Fond afholder den 2. april et seminar om eksport og internationale samarbejder. På seminaret præsenteres de 11 nye projekter, som har fokus på at gøre danske virksomheder mere globalt orienterede og sikre succes på internationale markeder. 

 

Læs mere om projekterne og seminaret

Cluster Excellence Denmark | Havnen 66, Lemvig | Dantes Plads 1, 1th., Kbh V| info@clusterexcellencedenmark.dk