Medfinansiering

Mange netværk og klynger har brug for medfinansiering og har derfor behov for skemaer til at hente dokumentationen på medfinansieringen. Her kan du finde inspiration fra andre netværk til, hvordan I kan gøre. 
 
Q&A
InnoBYG har lavet en oversigt med spørgsmål og svar om medfinansiering.
Se spørgsmål og svar om medfinansiering
 
 
Medfinansieringsskema
Et medfinansieringsskema er dokumentation for den medfinansiering, som virksomhederne har brugt på netværket, og skal bruges i forbindelse med afrapportering til SIU. 
InnoBYG har udarbejdet et skema, der dokumenterer forbruget for et halvt år, som andre er velkommen til at lade sig inspirere af. 
Hent medfinansieringsskemaet 

 
Medfinansiering: Timeregistrering - arrangementer
I forbindelse med afholdelse af arrangementer har FoodNetwork udarbejdet et skema, der kan udfyldes enten, når deltagerne ankommer eller rundsendes i løbet af et arrangement. Skemaet gør det nemt at få indsamlet information om, hvor deltagerne kommer fra, hvor lang tid de har brugt, og hvor mange km de har kørt. Der kan tilføjes en ekstra kolonne, hvor køretiden oplyses særskilt.
Hent medfinansieringsskemaet til brug i forbindelse med arrangementer 
 
Medfinansiering: Timeregistrering - virksomhed
FoodNetwork har udarbejdet et skema til timeregistrering til brug i forbindelse med virksomhedsbesøg. Netværket har fået skemaet trykt i A5-blokke, som er lige til at have med i tasken, når de er rundt på besøg hos virksomheder.
Hent medfinansieringsskemaet til brug i forbindelse med virksomhedsbesøg 


Har dit netværk eller klynge andre skemaer eller gode råd omkring medfinansiering, så send dem endelig til sekretariatet på info@clusterexcellencedenmark.dk. Så sørger vi for, at de kommer med i værktøjskassen, så andre netværk og klynger kan få glæde af dem. 
 

 

Cluster Excellence Denmark | Havnen 66, Lemvig | Dantes Plads 1, 1th., Kbh V| info@clusterexcellencedenmark.dk