28-04-20

Klyngenyt april 2020

Har du relevant nyt fra din klynge, som du vil have med i klyngenyt? Så kontakt Projektchef Kaspar Nielsen i Cluster Excellence Denmark på kan@clusterexcellencedenmark.dk​

 

BrainsBusiness bliver landsdækkende og skifter navn til DigitalLead

På BrainsBusiness' generalforsamling den 25. marts blev det besluttet, at BrainsBusiness stifter den nye nationale klyngeorganisation DigitalLead sammen med it-forum, der ligeledes vedtog forslaget om fusion på deres generalforsamling den 31. marts.

Læs mere her: 

https://www.brainsbusiness.dk/dk/nyheder/brainsbusiness-bliver-landsdaekkende-og-skifter-navn-til-digitallead.htm

 

Hvorfor skal klyngeorganisationer konsolidere sig? Tre svar fra Glenda Napier

Energy Innovation Centers adm. direktør Glenda Napier forklarer til mediet Energy Supply, hvorfor konsolideringen af de tre klynger House of Energy, Clean Energi og Energy Innovation Cluster giver god mening.

Læs mere here: 

https://www.energy-supply.dk/article/view/713514/hvorfor_skal_klyngeorganisationer_konsolidere_sig_tre_svar_fra_glenda_napier

 

Et år efter robot- og dronekonsolidering - hvad ligger forude?

Det er et år siden, Odense Robotics, RoboCluster og UAS Denmark konsoliderede. I klyngernes nyhedsbreve fortæller de om, hvilken forskel det har gjort, og hvilke ændringer der ligger forude. 

Læs mere her:

https://www.odenserobotics.dk/one-year-on-whats-changed-and-what-lies-ahead/

 

Undersøgelse fremhæver 10 fokusområder i ny national sundhedsklynge

De fire klynger, der arbejder på en konsolidering inden for life science og velfærdsteknologi, har foretaget en undersøgelse blandt erhvervsliv, universiteter, kommuner, regioner og øvrige aktører i det danske sundhedsinnovations-landskab om deres behov og ønsker til den nye nationale klynge.

Læs mere her:

https://www.lifescienceinnovation.dk/2020/04/28/ny-national-sundhedsklynge-for-life-science-og-velfaerdsteknologi/

Cluster Excellence Denmark | Havnen 66, Lemvig | Dantes Plads 1, 1th., Kbh V| info@clusterexcellencedenmark.dk