Erhvervs- og innovationsfremmesystemet

En ny analyse af sammenhængen i innovationssystemet fra Styrelsen for Forskning og Innovation viser, at netværk og klynger står meget centralt i erhvervsfremme- og innovationssystemet. 
 

Cluster Excellence Denmark arbejder på at fremme gensidigt kendskab samt styrke samarbejdet og videndelingen mellem de danske klyngeorgansiationer og andre aktører i erhvervsfremme-, forsknings- og innovationssystemet. 

 

Et enstrenget erhvervsservicesystem

I Danmark har vi et enstrenget erhvervsservicesystem, hvor virksomheder nemt og bekvemt kan få målrettet vejledning og rådgivning.


Find de regionale væksthuse 

 
Cluster Excellence Denmark har lavet en samarbejdsaftale med de fem væksthuse. Hvert væksthus udpeger en Cluster Contact Person, som Cluster Excellence Denmark aktivt går i dialog med. Henover de næste år vil vi i samarbejde afholde arrangementer, som udelukkende har til formål at øge kendskabsgraden mellem det eksisterende erhvervsservicesystem og de danske netværk og klynger. 

Cluster Contact Persons fra Væksthusene er: 

Væksthus Midtjylland, vækstkonsulent Johnny Kristensen

Væksthus Syddanmark, programchef Kasper Aagaard

Væksthus Nordjylland, vækstkonsulent Anne-Mette Bak Nielsen

Væksthus Hovedstaden, projektchef Gunhild Sander Garsdal

Væksthus Sjælland, projektchef Jonas Ørts Holm

 

GTS-institutter

Cluster Excellence Denmark arbejder på at styrke samarbejdet mellem de danske netværk og klynger og de ni GTS’er - Godkendte Teknologiske Serviceinstitutter. GTS’erne er alle not for profit og arbejder for at skabe flere innovative og konkurrencedygtige danske virksomheder. 


Besøg GTS-foreningens hjemmeside og se mere om GTS’erne

Cluster Excellence Denmark | Havnen 66, Lemvig | Admiralgade 15, 2., Kbh K.| info@clusterexcellencedenmark.dk