<  Tilbage til nyhedsoversigt

160 mio. kr. til de 14 nye klynger
Nyheder 9. oktober 2020 af Cluster Excellence Denmark

I begyndelsen af oktober blev Danmarks 14 nye viden- og erhvervsklynger udpeget af uddannelses- og forskningsministeren. Nu støtter Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse de nye klynger med 160 mio. kr., så vejen fra forskning til faktura bliver lettere for virksomhederne.

Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse støtter også de nye klynger

Siden 2019 har forenklingen af klyngelandskabet været et af de helt centrale mål for Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse. Jakob Riis, formand for Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse, er stolt over det klyngelandskab, der fremover vil møde danske virksomheder.

Læs mere her: https://erhvervsfremmebestyrelsen.dk/160-mio-kr-til-14-nye-viden-erhvervsklynger-danmarks-erhvervsfremmebestyrelse-stoetter-virksomhedernes

Få overblikket over bevillingerne til klyngerne

De 14 klynger er udpeget for en fireårig periode. Danmarks Erhvervsfremme-bestyrelse har forpligtet sig til at bidrage til klyngernes aktiviteter i hele perioden. Bevillingen på 160 mio. kr. dækker derfor alene de første to år og fordeles ud til klyngerne i beløb på mellem 4 og 17,5 mio. kr.

Se bevillingerne her: https://erhvervsfremmebestyrelsen.dk/sites/default/files/2020-10/Beskrivelse%20af%20de%20nye%20viden-%20og%20erhvervsklynger%20og%20bevillinger_0.pdf

Læs mere om de nye klynger

Den 2. oktober 2020 blev Danmarks 14 nye viden- og erhvervsklynger udpeget af uddannelses- og forskningsministeren.

Læs mere om lanceringen af de nye klynger

Del med andre...