Styregruppe

Teamet

Services

Persondatapolitik

Styregruppe

Teamet

Services

Persondatapolitik

Persondatapolitik

Vores persondatapolitik fortæller dig, hvordan vi behandler dine data.

Herunder kan du læse, hvordan vores persondatapolitik kommer til udtryk i praksis i vores forskellige aktiviteter, og hvilken betydning det har for dig.

Når du surfer på vores website clusterexcellencedenmark.dk:

  • bliver der samlet anonyme data om brugen. De data bliver delt med Google Analytics.

 

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev:

  • bliver dit navn og din mailadresse delt med MailChimp. Oplysningerne bliver udelukkende brugt til, at vi kan sende dig nyheder og information om kommende arrangementer. Tilmeld dig vores nyhedsbrev nederst på siden her.

 

Når du tilmelder dig et af vores arrangementer:

  • bliver du bedt om at oplyse dit navn, mailadresse og navnet på din organisation samt evt. titel, telefonnummer og firmaadresse. Vi gemmer oplysningerne i vores CRM-system og bruger dem til at registrere din deltagelse i arrangementet, for at kunne fremsende information og materiale til dig og for eventuelt at sætte dit navn på en deltagerliste, som deles med alle deltagere.
  • orienterer vi dig om, at vi muligvis offentliggør billeder og video fra arrangementet, hvor du er på. Det kan være i kommunikationen på vores website, i publikationer, i invitationer til andre arrangementer o.lign. og i optagelser fra online workshops og webinarer, som vi efterfølgende gør tilgængelige for deltagerne og evt. andre. Vi tilstræber dog her, at optagelserne kun er af oplægsholdere og ikke deltagere.
  • sørger vi for at slette dine persondata, når de har opfyldt deres formål.

 

Til at holde online møder/workshops/webinarer benytter vi Teams eller Zoom. Vi har databehandleraftaler med både Microsoft og Zoom. Læs her hvordan tjenesterne behandler dine data: Microsoft beskyttelse af personlige oplysninger og Zooms privatlivspolitik.