<  Tilbage til nyhedsoversigt

MADE kommer endnu tættere på virksomhederne
Klyngenyt 27. januar 2023 af Cluster Excellence Denmark

Danmarks produktionsklynge, MADE, vil være med til at accelerere innovationsarbejdet hos produktionsvirksomheder. Det skal bl.a. ske ved at etablere nye hubs i Kolding, Skjern og Aalborg, så MADE’s tilbud om hjælp til virksomheder landet over, f.eks. demonstrationsprojekter og kickstartprojekter, når endnu længere ud.

”Vi er glade for at styrke vores tilstedeværelse i det jyske og dermed få endnu flere stærke kræfter ud i virksomhederne, hvor de konkrete udfordringer er. I MADE har vi godt 130 innovationsprojekter i støbeskeen i 2023 og 24, så vi er klar til hjælpe endnu flere virksomheder,” siger Dorte Gram Nybroe, Klyngeleder og sekretariatschef i MADE. De nye hubs er muliggjort gennem samarbejde med lokale og regionale partnere samt via en bevilling på knap 16 millioner kr. til MADE fra Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Den første af de nye hubs er allerede etableret i Trekantsområdet, hvor Jesper Sparrevohn er MADE’s ansigt i det syddanske. Her har han sin daglige gang hos MADE’s samarbejdspartner i Trekantområdet Danmark i Kolding.

Læs mere her: https://www.made.dk/artikler/made-kommer-taettere-paa/

Til de kommende hubs i Skjern og Aalborg søger MADE to erfarne innovationsspecialister. Se stillingsopslagene: https://www.made.dk/artikler/made-soger-innovationsspecialist-i-nordjylland/ og https://www.made.dk/artikler/made-soger-innovationsspecialist-i-midtjylland/

Del med andre...