Om os

Styregruppe

Teamet

Services

Persondatapolitik

Styregruppe

Teamet

Services

Persondatapolitik

Cluster Excellence Denmark er strategisk og operationel sparrings- og samarbejdspartner for klynger, myndigheder samt innovations-og erhvervsfremmesystemet i ind- og udland. Siden 2014 har vi arbejdet med at supportere danske klyngeorganisationer til at opbygge en stærk dansk og international profil. Målet er at sikre et velfungerende og stærkt klyngelandskab i tæt samarbejde med det øvrige erhvervs- og innovationsfremmesystem i ind- og udland.

Igennem vores aktiviteter fremmer vi professionalisering og kompetenceudvikling af klyngesekretariaterne. Vi understøtter en øget internationalisering af de danske klynger med henblik på at skabe internationale viden- og innovationssamarbejder til gavn for virksomhederne. I løbet af de seneste par år har Cluster Excellence Denmark desuden stået med en unik opgave som facilitator i den omfattende klyngekonsolidering i Danmark.

Vores primære målgruppe er de 13 klyngeorganisationer, der er udpeget til at varetage den nationale klyngeindsats 2021-2024. Vi løser vores opgaver i tæt dialog med klyngeorganisationerne, så vi sikrer, at vores aktiviteter er afstemt med klyngernes reelle og aktuelle behov.

Cluster Excellence Denmark er samfinansieret af Uddannelses- og Forskningsstyrelsen og Erhvervsstyrelsen.